Dětská obuv Befado 533P018 růžový

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 533P018 růžové jsou výrazem kreativního partnerství mezi renomovanými značkami obuvi Inblu a Befado, které umně kombinují design a funkčnost, aby splnily požadavky moderních maminek a jejich malých princezen. Výsledkem této spolupráce byla hřejivá řada Mummy & Me, oslavující pouto mezi matkou a dcerou prostřednictvím módní a pohodlné kolekce obuvi.

Originální a barevné modely ze série Honey jsou vizuálním symbolem radosti a bezstarostnosti dětského světa. Navrženo s charakteristickým smyslem pro detail, ideální pro dívky, které dělají své první nejisté krůčky v životě. Použité zvířecí motivy, jako jsou koťátka, jednorožci nebo jeleni, dělají z každého modelu nejen obuv, ale i malé dobrodružství na dětských nožičkách.

Boty Befado 533P018, vybavené suchým zipem, který usnadňuje rychlé a snadné nazouvání, zvyšují nezávislost nejmladších a umožňují lepší přizpůsobení noze. Vnitřek boty je lemován Soft B-System, což se promítá do zvýšeného komfortu používání a lepšího tlumení nárazů. To je důležitý prvek při výběru obuvi pro dítě, které intenzivně objevuje svět a potřebuje oporu na každém kroku.

Jistotu každého kroku malého uživatele zaručuje také tuhá pata, která je neocenitelnou podporou ve správném vývoji dětského chodidla. Boty byly také oceněny prestižní značkou Zdravá noha - potvrzení vysoké kvality výrobku a jeho pozitivního vlivu na zdraví a správný vývoj nejmladších nohou.

Výrobek je vyroben z tkaniny, která zajišťuje dostatečnou cirkulaci vzduchu a pohodlí i při delším používání a hmotnost výrobku s jednotlivým balením je pouze 0,2 kg, což zdůrazňuje lehkost a praktičnost obuvi.

Růžová barva nepochybně upoutá pozornost každé holčičky, která sní o tom, že se ve vlastních botách bude cítit výjimečně. Kategorie „Dětské pantofle“ zdůrazňuje, že tyto modely jsou perfektní do jeslí, školek i na nošení na doma.

Befado, známý výrobce dětské obuvi, upevňováním svého místa na trhu opět dokazuje, že převést zájem o zdravý vývoj dětí do krásy a praktičnosti je filozofie, která bude vždy hájit svou hodnotu. Befado 533P018 růžová nejsou jen boty, je to dětský úsměv na každém kroku.

  • Charakter: jiný
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: růžový
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.2

Děkuji za přidání komentáře.

|