Dětská obuv Befado 290X231 námořnická modrá

Produkt nedostupný ;(

Befado – Pohodlné a bezpečné pantofle pro malé průzkumníky

Rodiče moc dobře vědí, jak důležité je vybrat správnou obuv pro rostoucí děti. Boty musí být nejen pohodlné, ale i zdravé pro malé, stále se vyvíjející nožky. Zde přichází na pomoc renomovaný výrobce Befado, který nabízí modely dětské obuvi kombinující pohodlí, bezpečnost a atraktivní design. Jedním z takových modelů jsou dětské pantofle Befado v námořnické modré, označené katalogovým číslem 290X231.

Tyto pantofle pro předškoláky jsou synonymem pohodlí. Jsou vybaveny prodyšnou podrážkou a poskytují vynikající ventilaci, která je rozhodující pro udržení zdravé pokožky nohou. Speciální systém Absor-B použitý v patní části eliminuje mikrošoky vznikající během aktivního dne plného venkovních her. Svršek vyrobený z přírodních bavlněných tkanin zaručuje cirkulaci vzduchu a udržuje optimální podmínky uvnitř boty bez ohledu na to, jak aktivně dítě tráví svůj čas.

Befado si uvědomuje, že děti oceňují nezávislost, a proto si designéři dali záležet na tom, aby se tyto pantofle dětem snadno nazouvaly samy. Elastické elastické pásky velmi usnadní vložení malého chodidla dovnitř, což dává dětem pocit zadostiučinění, že si mohou obout boty samy.

Kvalita a bezpečnost jsou pilíře značky Befado. Ne nadarmo mají tyto pantofle označení zdravé nohy, které potvrzuje, že výrobek splňuje přísné normy týkající se zdraví a vývoje nohou. Navíc certifikáty a doporučení od ortopedů dávají rodičům další klid, že výběrem tohoto modelu investují do zdraví svých dětí.

Pantofle Befado 290X231 jsou přizpůsobeny potřebám chlapců, kteří jistě ocení univerzální, ale vždy módní tmavě modrou barvu. Pevná pata je konstrukční prvek, který zajišťuje správnou podporu dětské nohy.

Kompaktní hmotnost výrobku, která je pouze 0,25 kg s individuálním balením, činí tyto boty mimořádně praktickými jak na doma, tak na výlety. Jsou lehké a snadno sbalitelné a díky pevné konstrukci tyto pantofle hravě vydrží i dětskou hru.

Suma sumárum, výběr dětských pantoflí Befado 290X231 je investicí do zdraví a radosti vašeho dítěte. Klasický design, vysoce kvalitní materiály a produkty, ergonomická řešení doporučená specialisty - to vše dělá z těchto pantoflí ideální volbu pro každého rodiče, kterému záleží na efektivním vývoji svého předškoláka.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Materiál: Tkanina
  • Typ spony: Stahující gumy
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.25
  • Barva: Námořnictvo
  • sex: Kluci

Děkuji za přidání komentáře.

|