Dětské boty Befado 290X220 šedá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 290X220 šedé - Pohodlí a bezpečí pro malé nožky

Postarejte se o správný vývoj a pohodlí nohou svého dítěte již od útlého věku výběrem dětských bot Befado 290X220 v šedé barvě. Skvěle se hodí jako přezůvky do školky, ale i na hraní doma nebo na zahradě. Tyto univerzální a vzhledově atraktivní boty byly navrženy pro aktivní předškoláky, kteří potřebují pevnou a bezpečnou obuv každý den.

Boty Befado jsou vybaveny prodyšnou podrážkou, díky které zůstává chodidlo předškoláka suché a svěží i při intenzivní hře. Zabudovaný systém Absor-B v patní části zaručuje tlumení mikronárazů, což je klíčové pro správný vývoj a zdraví jemných dětských nožiček.

Svršek vyrobený ze vzdušných bavlněných látek zajišťuje nejvyšší komfort používání. Díky tomu jsou pantofle nejen příjemné na dotek, ale také umožňují pokožce dýchat a udržovat hygienické vnitřní podmínky. Švy a materiály jsou pečlivě vybírány, aby nedocházelo k oděrkám nebo nepříjemnému tlaku.

Designéři Befado vědí, jak důležitá je pro děti nezávislost, a proto byly boty navrženy tak, aby si je batole snadno samo nazouvalo a zouvalo. Elastické gumičky činí proces nazouvání dětskou hrou a nevyžadují pomoc dospělých.

Obuv Befado 290X220 nejen vypadá stylově a funkčně, ale především je bezpečná. Tuhá pata stabilizuje chodidlo a zajišťuje správné držení těla a obuv má prestižní certifikát „Healthy Foot Sign“ a je doporučována ortopedy pro správný vývoj dětských nohou.

Befado je výrobce, který se již léta specializuje na tvorbu dětské obuvi a těší se uznání mezi rodiči a odborníky. Výběrem dětských dupaček Befado 290X220 šedé vybíráte produkt, který v sobě spojuje moderní design, funkčnost a péči o zdraví a vývoj vašeho dítěte.

Kategorie: Dětské pantofle

Výrobce: Befado

Šedá barva

Materiál: Bavlněná tkanina

Pohlaví: Kluci

Typ upevnění: Gumičky

Další informace: ztuhlý podpatek na patě, znak zdravé nohy

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Stahující gumy

Děkuji za přidání komentáře.

|
|