Dětské boty Befado 273Y307 námořnická modrá vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 273Y307 jsou perfektní kombinací odolnosti, pohodlí a zajímavého designu, který jistě osloví mladé uživatele. Tyto atraktivně vyrobené dětské pantofle jsou ušity přímo na míru potřebám rostoucího chlapeckého chodidla a zajišťují pohodlí při každodenních činnostech jak ve školce, ve škole, tak i doma.

Designéři značky Befado si dali záležet na tom, aby obuv byla nejen funkční, ale také vyhovovala dětským zájmům - svršek zaujme motivem souvisejícím s doplňky počítačových her, které nepochybně zaujmou malé fanoušky virtuální zábavy.

Pantofle jsou vyrobeny z odolné látky, která zaručuje dlouhodobé používání. Obuv se navíc snadno udržuje v čistotě, což rodiče nepochybně ocení. Bezproblémové obouvání a vyzouvání je možné díky pohodlnému suchému zipu, umístěnému na strategickém místě - na zápěstí. Toto řešení umožňuje přizpůsobit obuv individuálnímu tvaru dětského chodidla.

O zdraví malých nožiček bylo také postaráno, o čemž svědčí tuhá pata, která je nejen zabudovaná, ale také vhodně vyztužená, aby poskytovala patřičnou oporu vyvíjející se patě dítěte. Jedná se o důležitý prvek, který pomáhá udržovat správné držení těla.

Obuv Befado 273Y307 se pyšní označením „Healthy Foot Sign“, což potvrzuje, že tyto boty splňují přísné požadavky na ergonomii a pohodlí. Nohy dítěte jsou v nich v bezpečí, což je v intenzivním období růstu a vývoje klíčové.

Podešev je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují stabilitu a protiskluzové vlastnosti, čímž zabraňují nehodám na kluzkém povrchu. Bílá podrážka je stylovým kontrastem k tmavě modrému, vícebarevnému svršku, dodává botám na výraznosti a moderním charakteru.

Shrneme-li to, dětská obuv Befado 273Y307 je synonymem kvality, které již důvěřovalo mnoho rodičů, kteří pro své dítě hledají pantofle, které poskytují rovnováhu mezi funkčností, bezpečností a estetickým vzhledem. Proto, pokud hledáte pro svého syna obuv, která splní očekávání rodiče i dítěte, stojí za zvážení právě tento model.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Námořnictvo vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|