Dětské boty Befado 273Y274 šedá zelená

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 273Y274 v šedé a zelené barvě jsou výbornou volbou pro aktivní a energické kluky. Navrženo s ohledem na intenzivní každodenní život malých uživatelů, zaručuje jim pohodlí a spolehlivost v každé situaci – od hraní doma až po školní dobrodružství.

Tyto boty mají unikátní prodyšnou podrážku, díky které se nožičky dítěte nepřehřívají ani při mnohahodinové aktivitě. Tuto funkci doplňuje systém Absor-B umístěný v patní části. Jedná se o inovativní řešení, které tlumí mikrootřesy, což má velký význam zejména při intenzivním běhu a zaručuje ochranu vyvíjejících se chodidel dítěte.

Svršek boty je vyroben ze vzdušných bavlněných látek, což zajišťuje nejen komfort nošení, ale také udržuje hygienu na vysoké úrovni. Z důvodu zdravého vývoje kloubů a chodidel nejmenších je obuv vybavena tuhou patou, která výrazně podporuje správné držení těla.

Bezpečnost používání potvrzují četné certifikáty a doporučení ortopedů, díky čemuž je obuv Befado důvěryhodnou volbou. Znak "Zdravá noha", kterým jsou označeny, svědčí o péči výrobce o pohodu dětských nožiček.

Snadné nazouvání a vyzouvání díky suchému zipu, který umožňuje rychlé a snadné přizpůsobení obuvi individuální šířce chodidla, pantofle Befado 273Y274 se skvěle hodí jak na doma, tak do školky či školy. Výrazný šedozelený design jistě osloví mladé uživatele, kteří si cení originálního vzhledu své obuvi.

Výrobce Befado, známý kvalitní dětskou obuví, opět dokazuje, že pohodlí, bezpečnost a atraktivní design mohou jít ruku v ruce. Výběrem dětských capáčků této značky mají rodiče jistotu, že se zaměřují na zdravý vývoj a radost svých dětí.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Šedá zelená
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|