Dětská obuv Befado 213P114 růžový šedá

Produkt nedostupný ;(

Befado, renomovaný výrobce dětské obuvi, představuje model 213P114 v okouzlujících, dívčích růžových a šedých barvách. Jedná se o obuv vytvořenou pro malé průzkumníky, kteří potřebují pohodlí a styl ve stejné míře.

Model PAPI od Befado je kvintesencí letního stylu pro nejmenší dámy. Otevřená obuv je ideální variantou pro teplejší dny a skvěle poslouží i jako druhý pár bot do školky nebo školy. Díky svému designu poskytuje nožičkám optimální volnost a zároveň je chrání před zraněním.

Jednou z klíčových vlastností tohoto modelu je prodyšná podešev, která podporuje přirozené větrání chodidla. Díky tomu si nejmenší mohou užívat svěžesti a pohodlí po celý den i při intenzivní hře. Vyrobeno z vysoce kvalitní tkaniny, zajišťuje jak měkkost a pružnost, tak i přiměřenou odolnost obuvi.

Systém Flex-B, vlastnost obuvi Befado, je dokonalým přizpůsobením spodní části boty přirozenému pohybu dětské nohy. Podrážka, která se ohýbá na správném místě, doporučená ortopedy, zaručuje správný vývoj a podporu malého chodidla. Komfort používání zvyšuje také tuhá pata, která stabilizuje patu a poskytuje optimální podporu.

Značka Zdravá noha udělená obuvi Befado dokazuje její vysokou kvalitu a péči o zdravý vývoj dětských nohou. To je důležité zejména ve fázi, kdy se chodidla ještě vyvíjejí a jakákoliv nepravidelnost může ovlivnit budoucnost.

Boty jsou vybaveny praktickými sponami, které umožňují snadné nazouvání a přizpůsobení individuálnímu tvaru dětského chodidla, což je nesmírně důležité pro plný komfort nošení.

Přestože obuv Befado není spojována s žádným konkrétním hrdinou z pohádek nebo filmů, její design a spolehlivost ji činí oblíbenou volbou mnoha dívek. Růžové a šedé barvy z nich udělají atraktivní doplněk mnoha dětských stylů.

Obuv Befado 213P114 nabízená v kategorii "Dětské papuče" je vynikající volbou pro rodiče, kteří chtějí svým dětem poskytnout pohodlí, bezpečí a okouzlující vzhled. Ať už na dvoře, na hřišti nebo při každodenním používání doma – tyto boty podpoří každý krok malého průzkumníka.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: růžový Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Spony

Děkuji za přidání komentáře.

|
|
|