Dětské boty Befado 114Y372 srdce námořnická modrá modrý růžový žlutá

Produkt nedostupný ;(

**Dětská obuv Befado – Pantofle „Hearts“ 114Y372 pro dívky**

Při výběru perfektní obuvi pro naše děti do školky čelíme výzvě najít boty, které splňují mnoho kritérií. Dětské pantofle **Befado 114Y372** ze série "Hearts" jsou dokonalým řešením, které kombinuje pohodlí, funkčnost a atraktivní vzhled, přizpůsobený dětskému vkusu.

**Svršek z prodyšných materiálů**

Pantofle Befado, navržené s ohledem na nejmladší nožičky, jsou vyrobeny z prodyšných bavlněných látek, které poskytují nohám dítěte vhodné mikroklima po celý den. Látka umožňuje pokožce dýchat, což je klíčové pro zamezení přehřívání a pocení nohou, což je zvláště důležité pro vyvíjející se chodidla vašeho miminka.

**Komfort a bezpečnost na prvním místě**

Tyto boty byly navrženy tak, aby byly pro dítě co nejpohodlnější a zároveň zajistily jeho bezpečnost při každodenní hře a činnostech. Pevná pata poskytuje patě dostatečnou oporu, což je důležitý aspekt ortopedické prevence. Označení „Zdravá noha“ na obuvi potvrzuje, že papuče byly kladně posouzeny odborníky a jsou doporučovány jako výrobek podporující zdravý vývoj dětské nohy.

**Nezávislost při oblékání díky suchému zipu**

Befado myslí na nejmenší, kteří milují samostatnost, a proto navrhlo pantofle se snadným zapínáním na suchý zip, které umožňuje i nejmladším uživatelům je nazout a sundat sami, aniž by potřebovali pomoc dospělých. Jedná se o vynikající řešení, které rozvíjí touhu dítěte po nezávislosti.

**Pěkný, ale také praktický design**

Pantofle "Hearts" 114Y372 zdobí barevný vzor srdce, který malé uživatele bezesporu zaujme. Námořnicky modré pozadí, prolomené pastelovými akcenty modré, růžové, žluté a zlaté, činí tyto boty nejen vizuálně atraktivními, ale i praktickými při každodenním používání – špína je na nich méně vidět.

**Vyberte pro své dítě bezpečné a pohodlné pantofle**

Při výrobě dětské obuvi klade značka Befado velký důraz na kvalitu a pohodlí nošení obuvi. Vysoce kvalitní materiály, promyšlený design a schválení specialisty staví papuče "Serduszka" 114Y372 do popředí výběru rodičů, kterým záleží na správném vývoji nohou svých dětí. Výběrem bačkůrek Befado si vyberete to, co je pro vaše dítě nejlepší.

  • Charakter: jiný
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Námořnictvo modrý růžový žluté zlato
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|