Dětská obuv Befado 114X462 růžový šedá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 114X462 růžová šedá – Perfektní na výlety do školky

Dětská obuv je nejen prvkem oděvu, ale především důležitým faktorem ovlivňujícím zdravý vývoj dětí. Boty do školky musí splňovat mnoho výzev: být pohodlné, vhodné pro intenzivní hru a podporovat zdravé nohy. Model 114X462 růžovo šedý od renomovaného výrobce Befado je zárukou, že tato očekávání budou splněna.

Pečlivě vyrobené svršky z prodyšných bavlněných látek jsou synonymem hygieny a pohodlí v každé situaci. Tento přírodní materiál zajišťuje prodyšnost a pomáhá udržovat vhodnou teplotu chodidla, což je velmi důležité během celého dne plného školkových aktivit.

Tvar bot byl navržen tak, aby perfektně seděl malým nohám, a to i těm užším nebo menším. Optická redukce chodidla dává efekt dobře vypadající obuvi, která neomezuje v pohybu, umožňuje volnou hru a poznávání světa.

Befado, které dbá na nezávislost těch nejmenších, vytvořilo boty s jednoduchým nazouváním. Systém zapínání na suchý zip je řešením, které umožní i těm nejmenším uživatelům užít si pocit úspěchu, když se chystají vyrazit sami.

Bezpečnostní hledisko je prioritou výrobce. Pevný patní pult zaručuje patu dostatečnou oporu a obuv Befado s certifikáty a doporučeními ortopedů je synonymem pro zdravou volbu pro vyvíjející se dětskou nohu.

Barvám dominuje pastelová růžová a univerzální šedá vytvářející okouzlující, ale i praktický design, který osloví moderní dívky. Hmotnost výrobku s individuálním balením pouze 0,4 kg zdůrazňuje lehkost a nenáročnost těchto pantoflí do školky.

Dětská obuv Befado 114X462 je perfektním řešením pro rodiče a jejich děti, kteří oceňují zdraví, pohodlí a styl v jednom. Tím, že dětem poskytneme vhodnou obuv, jim poskytneme ten nejlepší start do každodenního objevování světa plného dobrodružství.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: růžový Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|