Dětská obuv Befado 114X416 růžový vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 114X416 - Pohodlí a bezpečnost pro malé nožky

Děti trávící čas ve školce potřebují obuv, která bude na jejich nožičkách nejen esteticky vypadat, ale především jim poskytne maximální pohodlí a bezpečí při každodenní hře a činnostech. Befado s ohledem na nejmenší uživatele vytvořilo dětské boty 114X416 v chladivém růžovém vzoru s různobarevnými akcenty, které se malým slečnám jistě zalíbí.

Svršek těchto pantoflíčků je vyroben z vysoce kvalitních bavlněných látek, díky čemuž jsou nožičky dítěte správně prodyšné a hygienické po celý den. Díky takovým materiálům ani při intenzivní hře nedojde k přehřátí nebo pocení nohou. Jemnost látky také znamená, že se boty dokonale přizpůsobí tvaru chodidla a zároveň jej opticky zmenší, což jistě uspokojí rodiče, kteří dbají na estetiku oblečení svých dětí.

Boty Befado byly navrženy tak, aby byly přátelské k dětem s užšími a menšími chodidly. Díky tomu si můžeme být jisti, že se obuv snadno přizpůsobí individuálním potřebám našeho dítěte.

Aspekt samostatnosti je v předškolním věku zásadní, a proto Befado navrhlo boty tak, aby si je děti snadno nazouvaly i zouvaly samy, čímž se rozvíjí jejich motorika a smysl pro nezávislost. Suchý zip je řešení, které umožňuje snadné a rychlé zapínání, což je další výhoda pro malé, zatím nepříliš šikovné ruce.

Bezpečnost miminka je naší prioritou, proto Befado nezapomíná ani na zdravotní aspekty. Boty jsou certifikované a doporučené ortopedy. Pevná pata stabilizuje chodidlo a zabraňuje jeho nesprávné poloze při chůzi. Dodatečné označení „Zdravá noha“ je zárukou, že obuv byla pečlivě testována a splňuje přísné normy týkající se zdraví a vývoje nohou našich dětí.

V kategorii dětské obuvi "Dětské papuče" vyniká dětská obuv Befado 114X416 růžová vícebarevná nejen svou funkčností, ale také okouzlujícím designem, který jistě osloví malé parádnice. Pantofle určené pro holčičky budou skvělou volbou jak do školky, tak na domácí použití, poskytnou jejich nohám patřičný komfort a bezpečí.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: růžový vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|
|