Dětská obuv Befado 114X351 modrý šedá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 114X351: Modro-šedé pohodlné pantofle do školky

Pro rodiče je výběr správné obuvi pro své děti nejen otázkou estetiky, ale především zdraví a pohodlí. Befado, známý výrobce dětské obuvi, vychází vstříc těm nejmenším a jejich pečovatelům a představuje model 114X351 v modrých a šedých odstínech.

Boty do školky Befado jsou zárukou pohodlí pro dětské nožky po celý den. Jsou vyrobeny z prodyšných bavlněných tkanin a poskytují potřebnou hygienu a prodyšnost, což je s ohledem na bujarost předškoláků a rozmanitost aktivit, kterých se účastní, klíčové.

Design obuvi byl pečlivě promyšlen tak, aby vyhovoval požadavkům mladých uživatelů. Svršky nejen atraktivně vypadají, ale také se účinně přizpůsobí noze, což je důležité zejména pro děti s užšími a jemnějšími chodidly. Navíc díky použití suchého zipu jako upevňovacího systému zvládnou nejmladší boty samy, rozvíjejí svou samostatnost a motoriku.

Bezpečnost je na prvním místě, a proto jsou dětské pantofle od Befado vybaveny tuhou patou a jsou certifikovány Znakem zdravé nohy. To potvrzuje, že obuv splňuje přísné normy a je doporučována ortopedy, což znamená, že rodiče si mohou být jisti, že se nohy jejich dětí budou správně vyvíjet a budou chráněny.

Produkt je v kategorii Dětské pantofle, je zaměřen na dívky a je dodáván v oku lahodících barvách - kombinace modré a šedé. Tyto barvy botičky osloví nejednoho malého parádnice a zároveň se budou hodit k mnoha outfitům.

Nožičky dítěte jsou plně chráněny jak při hře, tak při učení, takže si rodiče mohou být jisti, že pro své dítě vybírají produkt, který do posledního detailu odpovídá potřebám malého človíčka.

Stručně řečeno, pantofle Befado 114X351 jsou perfektní kombinací funkčnosti, bezpečnosti a estetiky, které byly vytvořeny pro aktivní a zvídavé předškoláky. Vyznačují se vysokou kvalitou materiálů a zpracování, důrazem na zdravý vývoj nohou a atraktivním designem, který z nich dělá skvělou volbu pro každého rodiče a jeho dítě.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Barva: modrý Šedá

Děkuji za přidání komentáře.

|