Dětská obuv Befado 110P437 béžový hnědý růžový

Produkt nedostupný ;(

Befado je na polském trhu známá a respektovaná značka, která se proslavila výrobou pohodlné a zdravé obuvi pro děti. Aby společnost splnila očekávání rodičů a dětí, představila model dětských bot označených číslem 110P437, v krásné béžové, hnědé a růžové barvě.

Moderní design a vysoká funkčnost jsou výsledkem jedinečné spolupráce Befado a značky Inblu, jejímž výsledkem je řada Mummy & Me. Tato kolekce je určena párům: matkám a jejich dcerám, které hledají nejen pohodlná, ale i esteticky vytříbená řešení. Charakteristické a podmanivé vzory na obuvi - od roztomilých koťátek, přes duhové jednorožce, až po malebné jeleny a tučňáky - poskytují dětským nožičkám nejen odpovídající podmínky, ale také nezapomenutelné, pohádkové akcenty.

Tyto boty jsou vybaveny funkční přezkou kolem kotníku, díky které obuv perfektně sedí na noze a poskytuje malému uživateli bezpečí a pohodlí při každodenní hře. Pevná pata a široká špička jsou prvky, které zohledňují přirozenou potřebu pohybu a dynamiku vyvíjejícího se dětského chodidla. Prostornost prstů umožňuje volnost pohybu, což je klíčové pro zdravý růst a vývoj dětských nohou.

Obuv Befado byla navíc oceněna značkou zdravé nohy. To je zárukou, že obuv byla prověřena specialisty a splňuje vysoké ergonomické a bezpečnostní standardy. Dětské nohy jsou díky prodyšné podrážce méně náchylné k přehřívání a pocení, což je důležité zejména v teplejších dnech.

Výrobek je vyroben z vysoce kvalitní tkaniny, která se promítá do odolnosti a snadné údržby. Béžové, hnědé a růžové barvy vytvářejí jemnou a univerzální paletu, která se hodí k mnoha dětským stylům. Dětské pantofle 110P437 od Befado jsou perfektní volbou pro dívky, které si cení pohodlí a stylu.

Suma sumárum, dětská obuv Befado 110P437 je produktem, který uspokojí jak malé průzkumníky, tak jejich rodiče, kterým záleží na zdravém vývoji dětských nožiček. Elegantní design, funkčnost a smysl pro detail jsou vlastnosti, které tento model jistě odlišují od konkurence na trhu dětské obuvi.

  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: béžový Hnědý růžový
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Spony
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.2
  • Charakter: nedostatek

Děkuji za přidání komentáře.

|
|