Dětská obuv Befado 110P418 námořnická modrá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 110P418 – Perfektní pro malé průzkumníky

Pro mladé rodiče, jejichž děti dělají první nejisté krůčky, je výběr správné obuvi pro miminko rozhodnutím, na kterém hodně záleží. Jsme hrdí na to, že vám můžeme představit boty Befado 110P418 v tmavě modré barvě, které kombinují technologii, ergonomická řešení a atraktivní vzhled, to vše s ohledem na zdraví a pohodlí nejmladších uživatelů.

Certifikováno a doporučeno ortopedickými chirurgy

Naše boty jsou synonymem bezpečnosti a jsou věrným společníkem při dětských toulkách, jak po domě, tak při hraní venku. Jsou uznávanými odborníky a mají certifikáty potvrzující jejich zdraví prospěšné vlastnosti, což z nich činí důvěryhodnou volbu mezi uvědomělými rodiči.

Pozornost na každý detail

Obuv Befado 110P418 byla navržena s důrazem na nejmenší detaily. Prodyšný svršek vyrobený z vysoce kvalitních bavlněných látek zaručí, že noha bude neustále čistá a svěží. Pevná pata podporuje stabilitu drobného chodidla, což je klíčový aspekt pro začínající průzkumníky.

Funkčnost na každém kroku

Moderní design boty ovlivňuje její pohodlí a odolnost. Díky speciálně navrženým podrážkám s mikropóry umožňují boty Befado 110P418 vašim nohám volně dýchat, zabraňují přehřívání a nadměrnému pocení. Široký přední profil boty navíc dává malým prstům dostatek prostoru, což neomezuje jejich pohyby ani nezpůsobuje nepohodlí.

Jedinečné funkce pro jedinečné potřeby

Při výrobě dětské obuvi Befado věnujeme zvláštní pozornost těm prvkům, které mají přímý vliv na zdravý vývoj a pohodlí. Příkladem je zajištění obou funkčností díky snadno použitelným přezkám, které dětem usnadňují rychlé obouvání a zouvání. Námořnická modrá barva dodává univerzálnost a hodí se k mnoha dětským stylům.

Bezpečnost vašeho dítěte – naše poslání

Befado je výrobce s tradicí, který se již mnoho let specializuje na tvorbu dětské obuvi. Výběrem modelu 110P418 si vybíráte produkt, který byl navržen pro bezpečný a správný vývoj vašeho miminka. Jsou víc než jen boty – jsou investicí do zdravých budoucích kroků vašeho dítěte.

V naší nabídce jsou boty dokonale přizpůsobené potřebám vašich dětí dostupné v kategorii „Pro děti » Dětské papuče“, které jsou tak lehké (s obalem váží pouhých 0,4 kg), že vaše dítě téměř nepocítí, že je má na sobě. Poskytněte svému chlapci obuv Befado a připojte se ke skupině rodičů, kteří si váží zdraví a vývoje svých dětí.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Námořnictvo
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Spony
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|
Rychle, efektivně, bez problémů! Doporučuji na 100%!
|