Dětská obuv Befado 110P390 červené modrý

Produkt nedostupný ;(

Výběr správné obuvi pro malého průzkumníka je základem zdravého růstu a vývoje dítěte. Befado je značka, která se již léta stará o malé nožky a poskytuje boty vyvinuté ve spolupráci s ortopedy a specialisty na vývoj dětí. Jejich model dětské obuvi 110P390 v červené a modré barvě je ideální volbou pro aktivní děti, které dělají první krůčky, i pro trochu starší, které již sebevědomě poznávají svět na vlastních nohách.

Bezpečnost je klíčová, a proto má obuv Befado certifikát „Healthy Foot Sign“, což znamená, že tyto boty splňují přísné požadavky a jsou doporučovány těmi nejlepšími ortopedy. Pevná pata zaručuje správnou stabilizaci chodidla, která je nezbytná při učení chůze a pozdější hře.

Pro zajištění maximální hygieny a pohodlí jsou svršky vyrobeny z prodyšných bavlněných látek. Tento materiál zajišťuje prodyšnost a zabraňuje přehřívání nohou a nadměrnému pocení. Vyvíjející se nožička miminka potřebuje prostor a široká špička těchto dětských dupaček poskytuje právě to - volnost prstů, která je důležitá pro zdravý a přirozený růst.

Pantofle Befado mají praktické zapínání, které umožňuje dítěti snadno a rychle nazouvat a zouvat boty a zároveň rozvíjet jeho manuální dovednosti. Oděruodolné a pružné podrážky se speciálními otvory zajišťují dobrou přilnavost, tlumení nárazů a ventilaci a také zdravý vývoj nohy.

Díky dostupnosti v jasných, živých barvách - červené a modré - jsou boty poutavé a oslovují nejen rodiče, ale také děti a povzbuzují je, aby je nosily. Nechte každý krok, který vaše dítě udělá, krokem v dobře vybraných, zdravých a barevných botách Befado - protože zdravé nohy znamenají šťastné dětství!

  • Charakter: jiný
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Červené modrý
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Spony

Děkuji za přidání komentáře.

|