Dětské boty Befado 109P209 růžový šedá

Produkt nedostupný ;(

Befado - vaše volba pro zdravé dětské krůčky.

Když vaše dítě dělá první krůčky, každé rozhodnutí o výběru správné obuvi je zásadní. Dětské boty Befado 109P209 přicházejí na pomoc v atraktivní barevné kombinaci - růžové a šedé. Tyto jedinečné pantofle jsou více než jen obyčejné boty; To je zárukou, že se drobounká chodidla budou vyvíjet zdravě a správně.

Certifikát „Healthy Foot Sign“ je více než deklarace – je to příslib bezpečnosti a pohodlí, který Befado dodržuje tím, že navrhuje obuv po konzultaci s ortopedy. Chrání jemná dětská chodidla před případnými vadami držení těla. Pevný patní pult není náhodným doplňkem, je to prvek, který stabilizuje patu a celé chodidlo, díky čemuž si může batole bezpečně hrát a bez omezení poznávat svět.

Dětské nohy jsou obzvláště náchylné k přehřátí, a proto je třeba jim zajistit dostatečné větrání. Svršky vyrobené z prodyšných bavlněných látek jsou odpovědí na tyto potřeby. Promyšlená řešení, jako jsou speciální otvory v podrážce, fungují jako ventilační systém, který umožňuje pokožce dýchat i při nejintenzivnější hře.

Široká špička v botě Befado je promyšlený design, který poskytuje pohodlí a prostor pro rostoucí prsty. Děti rychle rostou a jejich nohy potřebují prostor pro přirozený vývoj. Pantofle Befado s ohledem na prostor pro malíčky se postarají o to, aby se dítě cítilo pohodlně na každém kroku.

Zapínání na suchý zip je řešení, které si již léta získává srdce rodičů i dětí. Je synonymem pohodlí a nezávislosti – dokonce umožňuje nejmladším průzkumníkům rychle nazout a zout boty.

Když si vyberete dětské pantofle Befado, model 109P209, vybíráte nejen krásný design a barvy. Vybíráte především zdravý vývoj nožiček vašeho dítěte a jistotu, že každý krok bude pro vašeho drobečka radostí.

Befado nejsou jen boty, jsou to promyšlená řešení pro zdravé a spokojené děti.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: růžový Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|