Dětské boty Befado 109P192 růžový šedá vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Výběr správné obuvi pro děti, které dělají první krůčky, je jedním z klíčových úkolů, před kterými rodiče stojí. Pokud chcete zajistit bezpečnost a správný vývoj nožky malého človíčka, vyplatí se věnovat pozornost botám od renomovaného výrobce – Befado. Model dětské obuvi 109P192 v odstínech růžové, šedé a dalších barevných akcentů je odpovědí na potřeby těch nejmenších a jejich pečovatelů.

Boty Befado, známé kvalitními materiály a promyšleným designem, získaly certifikát „Znamení zdravé nohy“, který je zárukou, že obuv byla navržena s ohledem na zdravý vývoj dětských nohou. Díky použití bavlněných látek jsou svršky bot nejen prodyšné, ale také hygienické, což je v případě aktivních a často citlivých batolecích nožiček nesmírně důležité.

Postaráno bylo i o stabilitu - zvýšený podpatek bot Befado 109P192 zajišťuje správné postavení dětského chodidla, což je klíčové při učení chůze a každodenní hře. Speciální perforace v podrážce umožňují noze dýchat, což snižuje riziko přehřátí nebo podráždění.

Befado se postaralo i o komfort používání obuvi nejmenšími. Široké prsty poskytují dostatek prostoru pro prsty, což je důležité nejen pro plný komfort nošení, ale také pro volnost pohybu a následně pro zdravý vývoj nohy. Design botiček kombinující růžový základ s šedými prvky a pestrobarevnými akcenty jistě osloví malé slečny a dodá každému outfitu veselý akcent.

Suchý zip jako způsob zapínání je praktickým řešením, které umožňuje dětem snadné nazouvání a zouvání obuvi a zároveň učí mladé uživatele jistým manuálním dovednostem.

V kategorii dětské pantofle je obuv Befado 109P192 výbornou nabídkou pro rodiče, kteří hledají pro své děti bezpečnou, funkční a zároveň esteticky vyrobenou obuv. Vyplatí se vybrat model, který nejen ochrání citlivá chodidla, ale také zapadne do dynamického světa dětských dobrodružství.

  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: růžový Šedá vícebarevné

Děkuji za přidání komentáře.

|