Ren But Boty s membránou na suchý zip 1541 námořnická modrá růžový

Produkt nedostupný ;(

Botičky Ren But s membránou 1541 - Pohodlí a ochrana pro malé nožky v chladných dnech

Zimní období je náročným obdobím pro rodiče, kteří chtějí svým dětem zajistit nejen teplo a pohodlí, ale také bezpečí při každodenní hře. Pro splnění těchto potřeb nabízí Ren But řešení, které spojuje všechny tyto vlastnosti – boty s membránou RenTex 1541 v atraktivních tmavě modrých barvách s růžovými akcenty.

Ren But je společnost, která je na trhu s obuví již léta uznávaná díky tvorbě bot s ohledem na zdravý vývoj malých nožiček. Kozačky s membránou 1541 na suchý zip tmavě modrá růžová jsou modelem, který potěší každou malou slečnu, zajistí jí stylový vzhled a pohodlí na každém kroku. Tyto boty jsou ideální do zimních podmínek, kdy musíte čelit mrazivému počasí.

Tyto boty byly navrženy s ohledem na potřeby dětí a jsou vybaveny membránou RenTex, která zaručuje vysokou úroveň odolnosti proti promáčení. To je klíčový aspekt, který chrání vaše nohy před vlhkostí a zároveň jim umožňuje „dýchat“ díky prodyšným vlastnostem materiálu.

Bezpečnost je prioritou, a proto byla podrážka navržena tak, aby poskytovala trakci. Silnější, neklouzavý a vhodně vyřezávaný povrch jsou prvky, které přispívají ke stabilizaci kroků i při hře na kluzkém povrchu.

Pohodlí při nošení zajišťuje měkký, hustý kožíšek uvnitř boty, který chrání nohu před chladem a dodává pocit tepla. Pevná pata je další výhodou, která pomáhá udržet kotník ve správné poloze, což je důležité, aby se zabránilo zranění během aktivity.

Snadno použitelný suchý zip je řešení, díky kterému se snáze naučíte obouvat a zouvat boty a umožní vám je dokonale přizpůsobit noze vašeho dítěte. Model vypadá elegantně a je vysoce funkční.

Ren But Boots 1541 byly navíc oceněny znakem Zdravá noha, což potvrzuje jejich pozitivní vliv na ortopedický vývoj mladého uživatele.

Materiál, ze kterého jsou boty vyrobeny, je přírodní kůže. Je odolný a zároveň nevyžaduje zvláštní péči, což je pro rodiče důležitá výhoda. Námořnická modrá barva s růžovými akcenty se perfektně hodí k dětskému šatníku a dodá trochu barvy do pošmourných zimních dnů.

Ren But Boots s membránou 1541 tmavě modrá a růžový suchý zip jsou volbou, která se bude líbit jak rodičům, tak jejich dcerám. Jsou to boty, které vyhoví zimním výzvám a zároveň pečují o vyvíjející se dívčí chodidla.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Námořnictvo růžový
  • Materiál: Přírodní kůže
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Producentský kód: BM70721

Děkuji za přidání komentáře.

|
|
|