Boty a boty pro dívky stříbrné Ren But 3237 šedá

Produkt nedostupný ;(

Boty a boty pro dívky stříbrné Ren But 3237 růže
Boty vyrobené z přírodní kůže, zapíná se na zip, dodatečně zavázaný, tuhý podpatek. Podšívka a stélka jsou vyrobeny z přírodní kůže, anatomicky profilované na dětskou nohu. Termo-gumová podrážka, protiskluzová. Díky této struktuře je Ren-But 3237 zdravý, pohodlný a odolný.
Obuv Ren Obuv vylepšená technologií Silver Ions AG + je jedinečnou technologií. Ionty stříbra brání růstu mikroorganismů. Bota určená pro naše děti!

Dívčí obuv určená nejmladším uživatelům by měla být nejen pohodlná a zdravě působící na vyvíjející se chodidla, ale měla by mít i estetický vzhled, univerzálně se přizpůsobující různým stylům.

Podobné požadavky splňují představené dětské boty Ren But, jejichž design a barvy jako by odpovídaly různým vkusům oblečení.

Je třeba zdůraznit, že vysoké boty jsou vyrobeny z přírodní kůže, která zajišťuje optimální větrání dětských nožiček. Konstrukce obuvi zohledňující přítomnost tkaniček a tuhé počítadlo paty zajišťuje blahodárný účinek používání obuvi na vývoj chodidla - správná stabilizace chodidla je klíčovou otázkou ve vztahu k dětské obuvi, jakož i optimální tlumení.

Spolehlivost obuvi Ren But umožňuje její dlouhodobé používání, a proto se podobná investice jeví jako výhodná, zejména s přihlédnutím k použitelnosti, estetice a kvalitě prezentované dětské obuvi.

Děkuji za přidání komentáře.

|