Befado žluté dětské boty 250P093 modrý šedá vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Dětská obuv Befado žlutá 250P093 je perfektním řešením pro aktivní, energické děti, které potřebují pohodlnou a bezpečnou obuv na léto plné dobrodružství.

Tyto barevné sandály jsou vyrobeny s ohledem na jemné nožky a spojují funkčnost s atraktivním designem. Modré a šedé odstíny doplněné různobarevnými akcenty jistě osloví malé průzkumníky a dodají kouzlo každému dětskému stylingu.

Produkty Befado jsou proslulé péčí o zdravý vývoj dětských nohou a model 250P093 je toho dokonalým příkladem. Svršek ze vzdušné bavlněné tkaniny zaručuje nejen vysokou hygienu, ale také poskytuje nohám potřebné podmínky pro dýchání, což je v teplých dnech klíčové.

Inovativní funkcí těchto sandálů je systém Flex-B, který umožňuje jejich ohýbání na správném místě dle doporučení ortopedů a zajišťuje tak správné postavení chodidla při chůzi. Díky tomu jsou dětské boty Befado žluté nejen pohodlné, ale také podporují zdravý vývoj batolete.

Certifikát „Healthy Foot Sign“ je dalším potvrzením, že boty jsou doporučovány specialisty a splňují potřeby mladých uživatelů. Další přednosti, jako je žlutá vložka v podrážce, která je podpisem na pravosti produktu, a tuhá pata, která zaručuje dostatečnou stabilizaci, odlišují tyto sandály od konkurenčních nabídek.

Typ zapínání na suchý zip je nejen praktický, ale také umožňuje dětem samy obouvat a zouvat boty, což je další krok k samostatnosti.

Věnují se chlapcům, ale univerzální barvy a provedení se hodí i k mnoha dívčím outfitům. Žluté dětské boty Befado 250P093 jsou rozhodně skvělou volbou pro rodiče, kteří si cení zdraví a pohodlí svého dítěte stejně jako módního a stylového vzhledu.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: modrý Šedá vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|