Befado niechodki 002P053 růžový

13,95 EUR

Ochrana a pohodlí pro nejmladší nožičky - dětské botičky Befado 002P053 růžové

Každý rodič chce svému dítěti poskytnout maximální pohodlí v každé situaci. Pro nejmladší, kteří se ještě nepokusili udělat první krůčky, ale potřebují vhodnou ochranu nohou - zejména při chůzi v kočárku nebo při hraní doma - bude produkt Befado niechodki 002P053 v odstínu jemné růžové perfektní volbou.

Charakteristickým rysem těchto speciálně navržených dětských botiček je jejich lehkost a skutečnost, že jsou navrženy s ohledem na jemnou dětskou pokožku. Elastická "ponožka", ze které je vyrobena horní část kojeneckých botiček, zaručuje přizpůsobení dětské nožičce a zajišťuje, že boty nesklouzávají ani při intenzivních pohybech miminka.

Z hlediska funkčnosti hraje hlavní roli protiskluzová podrážka, která chrání batole před případným uklouznutím na hladkých površích doma. Tato podrážka vyrobená z TPE je nejen bezpečná pro dítě, ale také ekologická, protože tento materiál lze recyklovat.

Je třeba zdůraznit, že designéři Befado se zaměřili nejen na funkční aspekty, ale také na atraktivní design. Dětská chodítka jsou zdobena vtipným motivem zvířátek, které nepochybně upoutají pozornost dítěte a mohou formou hry stimulovat jeho rozvoj.

Tento výrobek nabízí osvědčená a respektovaná značka Befado, známá tím, že dbá na vysokou kvalitu svých výrobků pro děti. Dětské pantofle tohoto výrobce jsou kombinací bezpečnosti, stylu a pohodlí přenesené do světa malých průzkumníků.

Pantofle Befado 002P053 jsou určeny speciálně pro dívky a jsou dostupné v kategorii dětské pantofle. Jejich růžová barva je dělá sladkými a rozkošnými, což z nich dělá skvělý doplněk do dětského šatníku. Materiál, ze kterého jsou boty vyrobeny, je látka vhodná pro citlivou dětskou pokožku a absence způsobu zapínání zaručuje snadné oblékání. Výrobek je nabízen v originálním balení, což z něj dělá perfektní dárek k různým příležitostem. Kombinace použitelnosti a estetického vzhledu jsou nepopiratelné přednosti Befado niechodki, které si jistě získají přízeň rodičů i jejich dětí.

  • Charakter: nedostatek
  • Barva: růžový
  • Materiál: tkanina
  • sex: dívky
  • Typ spony: Další
  • Stav balení: Originál
  • Producentský kód: BM171989

Děkuji za přidání komentáře.

|