Befado niechodki 002P052 šedá

14,63 EUR

Dětské boty Befado 002P052 – Perfektní první obuv pro vaše miminko

Než batole udělá své první krůčky, jeho jemné nohy potřebují náležitou ochranu a podporu. Befado, známý výrobce dětské obuvi, vychází vstříc potřebám miminek tím, že představuje dětské botičky 002P052 v jemných šedých barvách s okouzlujícími zelenými akcenty.

Představujeme dětské kočárky Befado, lehké a šetrné k dětské pokožce, navržené s ohledem na pohodlí těch nejmenších. Tento jedinečný pár je výbornou volbou pro děti, které ještě nezačaly dobrodružství s chůzí, ale potřebují ochranu nohou při chůzi v kočárku nebo při domácích hrách.

Niechodki 002P052 je kombinací flexibilní ponožky s protiskluzovou podrážkou, která vám umožní volný pohyb bez obav ze sklouznutí bot. Lehkost obuvi nezatěžuje dětská chodidla, což je při jejich vývoji nesmírně důležité, naopak nedostatek tlaku zajišťuje komfort nošení po celý den.

Tvar bot byl navržen tak, aby se snadno přizpůsobil tvaru dětské nohy, což umožňuje pohodlí v každé situaci. Dětská chodítka jsou navíc šetrná k životnímu prostředí. Použití TPE podrážky, která je nejen bezpečná pro jemnou pokožku miminka, ale je také recyklovatelná, je krokem k ekologickému povědomí a odpovědnosti.

Design chodítek Befado je obohacen o vtipný, zvířecí motiv na ponožce, který se určitě zalíbí nejmenším a stane se zajímavým prvkem jejich každodenní výbavy. Dětská chodítka jsou určena pro chlapce i dívky, což z nich dělá univerzální volbu pro každé dítě.

Výrobek je zabalen v originálním balení, díky čemuž je také skvělým tipem na dárek pro novorozeného člena rodiny nebo přátele.

Vyberte si chodítka Befado 002P052, která nohám vašeho dítěte zajistí nejen pohodlí a bezpečí, ale také ekologickou a estetickou volbu pro jejich první roky života.

  • Charakter: nedostatek
  • Barva: Šedá
  • Přímá barva: zelená
  • Materiál: tkanina
  • sex: chlapci dívky
  • Stav balení: Originál
  • Producentský kód: BM171991

Děkuji za přidání komentáře.

|