Befado niechodki 002P051 růžový

14,63 EUR

Dětské kočárky Befado 002P051 růžové - Perfektní pro děti, které poznávají svět z pohledu kočárku

Křehké první okamžiky života dítěte jsou obdobím, kdy chce každý rodič poskytnout svému dítěti maximální pohodlí a bezpečí. Značka Befado myslí i na ty nejmenší a vytvořila dětská chodítka 002P051 v okouzlující růžové barvě, která poskytují výbornou ochranu dětským nožičkám.

Tato lehká a měkká chodítka jsou navržena s ohledem na tu nejjemnější dětskou pokožku. Jejich jedinečný design kombinuje flexibilní, textilní ponožku s protiskluzovou podrážkou. Jedná se o ideální řešení pro miminka, která ještě neudělala první krůčky a potřebují dodatečnou ochranu – například při relaxačních procházkách v kočárku.

Dětská chodítka Befado se vyznačují tím, že nezatěžují a nemačkají jemnou dětskou nožičku. Pružná ponožka se snadno přizpůsobí tvaru dětské nožičky, aniž by se při pohybu miminka nepříjemně pohybovala. Navíc jsou tyto boty šetrné k životnímu prostředí – podrážka je vyrobena z TPE, který je nejen bezpečný pro dětskou pokožku, ale je také recyklovatelný, což pomáhá chránit naši planetu.

Befado věnuje velkou pozornost detailům, což je vidět i na vtipném zvířecím motivu, který zdobí dětské botičky. Jedná se nejen o prvek, který pomáhá rodičům rychle rozpoznat botičky jejich miminka, ale také o zajímavý akcent, který dokáže upoutat pohledy dítěte a stimulovat jeho smysly.

Dětské dětské balení je v původním stavu, což z tohoto produktu dělá perfektní dárek pro mladé rodiče, kteří očekávají narození dcerky nebo slaví její příchod.

Abych to shrnul, růžové dětské vycházkové botičky Befado 002P051 jsou produktem vytvořeným s péčí pro nejmenší nožičky. Díky nim bude každá procházka nebo čas strávený doma nejen bezpečný, ale také plný stylu a pohodlí pro každou malou slečnu.

  • Charakter: nedostatek
  • Barva: růžový
  • Přímá barva: růžový
  • Stav balení: Originál
  • Materiál: tkanina
  • sex: dívky
  • Producentský kód: BM171993

Děkuji za přidání komentáře.

|