Befado niechodki 002P050 modrý

14,63 EUR

Ochrana a pohodlí malých nožiček v prvních měsících života je základ, který poskytují dětské botičky Befado 002P050 v modré barvě. Jedná se o produkt určený rodičům, kteří oceňují bezpečnost a zdravý vývoj svého miminka, ještě než začne dělat první krůčky.

Dětská chodítka Befado jsou ideálním řešením pro děti, které potřebují ochranu nohou při chůzi v kočárku, ležení na dece nebo pohybu po domě. Tyto dětské boty, navržené s ohledem na potřeby nejmladších uživatelů, kombinují ochranu s pohodlím.

Jedinečnou vlastností produktu je jeho lehkost a jemnost, která je šetrná k citlivé pokožce miminek. Pružná ponožka perfektně sedí na nožičkách, aniž by způsobovala nepříjemný pocit tlaku. Zabraňuje také sklouznutí dětského kočárku při pohybu dítěte, což je nesmírně důležité pro zajištění neustálé ochrany nohou.

Protiskluzová podrážka je dalším prvkem, který odlišuje produkt Befado. Vyrobeno z bezpečného TPE materiálu, zaručuje stabilitu při kontaktu s různými povrchy a zabraňuje uklouznutí. Při výběru těchto dětských kočárků si navíc mohou být rodiče jisti, že vybírají produkt šetrný k životnímu prostředí, protože TPE je materiál, který lze recyklovat.

Design Befado 002P050 je kombinací praktičnosti a atraktivního vzhledu. Modrá barva botiček spolu s vtipným motivem zvířátek na ponožce upoutají pozornost dítěte a budou i pěkným doplňkem jeho outfitu. Dětská chodítka jsou univerzální - vhodná pro chlapce i dívky.

Za zmínku stojí, že Befado je značka známá výrobou vysoce kvalitní dětské obuvi, která zaručuje pečlivé zpracování a odolnost výrobku. Obal, ve kterém jsou chodítka dodávána, je originální a zajišťuje bezpečnost obuvi při přepravě.

Dětské kočárky Befado jsou vynikající volbou pro starostlivé rodiče, kteří chtějí svým dětem zajistit bezpečí a pohodlí již od prvních dnů. Jde o investici do rozvoje miminka, které bude moci bezpečně poznávat svět, dokud neudělá první samostatné krůčky.

  • Charakter: nedostatek
  • Barva: modrý
  • Stav balení: Originál
  • Materiál: tkanina
  • sex: chlapci dívky
  • Producentský kód: BM171990

Děkuji za přidání komentáře.

|