Befado niechodki 002P045 béžový

14,63 EUR

Dětské botičky Befado 002P045 béžová jsou výbornou volbou pro každého rodiče, který hledá nejen roztomilé, ale i funkční první botičky pro svého drobečka. Tato chodítka byla navržena pro miminka, která ještě neumí sama chodit, ale potřebují vhodnou ochranu nohou v různých situacích, jako je chůze v kočárku nebo první pokusy o plazení.

Tento produkt se skládá z měkké, flexibilní ponožky, která jemně obepíná dětskou nohu a poskytuje pohodlí a teplo v chladnějších dnech. Protiskluzová podrážka integrovaná s chodítky je vyrobena z ekologicky nezávadného materiálu TPE, který poskytuje nejen přilnavost, ale je také snadno recyklovatelný. Tento materiál je také lehký, což je klíčové, protože nezatěžuje nožičky miminka a botičky netrápí.

Design chodítek Befado je jemný a univerzální, takže jsou vhodné pro chlapce i dívky. Neutrální, béžová barva a absence specifického pohádkového hrdiny dělají z tohoto produktu nadčasový doplněk, který se hodí ke každému outfitu. Další výhodou jsou vtipné zvířecí motivy, které ponožku zdobí, díky čemuž batole nosí tyto botičky rádo a rodiče potěší veselé vzory.

Dětské kočárky Befado jsou k dispozici v originálních značkových obalech, což z nich dělá ideální tip na dárek pro nastávající rodiče nebo na miminko. Materiál, ze kterého jsou boty vyrobeny, je jemný a zároveň odolný, zaručující dlouhodobé používání.

Důležité je, že design chodítek byl navržen tak, aby dětskou nožičku netlačila a zároveň dobře držela, aby miminko mohlo volně pohybovat nožičkami bez rizika ztráty botiček.

Tento výrobek z kategorie Dětské capáčky je příkladem funkčnosti spojené s obavou o bezpečnost a zdravý vývoj dítěte, kterou má značka Befado ve svých standardech. V takových kočárcích bude každé procházkové dobrodružství pro vašeho drobečka pohodlné a bezpečné.

  • Charakter: nedostatek
  • Barva: béžový
  • Materiál: tkanina
  • sex: chlapci dívky
  • Typ spony: Další
  • Stav balení: Originál
  • Producentský kód: BM171988

Děkuji za přidání komentáře.

|