Befado niechodki 002P044 šedá

13,95 EUR

**Befado baby 002P044 šedá – Komfort a ochrana pro nejmenší**

Každý rodič chce svému miminku poskytnout maximální pohodlí a bezpečí, zejména v prvních měsících jeho života. Společnost Befado, známá výrobou kvalitních dětských botiček, představuje odpověď na potřeby těch nejmenších a jejich rodičů - dětské botičky Befado 002P044 šedé. Jedná se o speciálně navrženou obuv pro miminka, která ještě nedělají první krůčky.

Tato lehká a velmi pohodlná chodítka jsou ideální pro děti ve věku 10 měsíců a více, které potřebují další vrstvu ochrany pro své jemné chodidla, ať už jsou doma nebo chodí v kočárku. Díky použití pružné, měkké ponožky kombinované s protiskluzovou podrážkou se boty skvěle hodí do míst, kde mladé nohy vyžadují ochranu bez rizika uklouznutí.

Jednou z největších předností těchto chodítek je jejich design, který nezatěžuje a nestlačuje chodidla, poskytuje dítěti volnost pohybu a nejvyšší komfort. Flexibilní tvar botiček perfektně sedí na noze miminka, při pohybu neklouže a materiály šetrné k pokožce zaručí, že nožičky budou vždy šťastné a zdravé.

Při navrhování těchto chodítek bylo zohledněno i přírodní prostředí. Podrážka vyrobená z TPE je pro dítě nejen bezpečná, ale také recyklovatelná, což zdůrazňuje ekologickou povahu výrobku.

Šedá barva vhodná pro chlapce i dívky je univerzální a hodí se ke každému dětskému stylingu. Vtipné zvířecí motivy na ponožce jsou navíc pěkným a roztomilým detailem, díky kterému boty vyniknou.

Absence konkrétního hrdiny z pohádek nebo filmů dělá z těchto dětských kočárků ideální volbu pro rodiče, kteří hledají něco jednoduchého a zároveň stylového. Typ zapínání Other zajišťuje snadné nazouvání a zároveň bezpečné držení na dětské noze.

Befado miminka 002P044 nabízíme v originálním balení, díky čemuž jsou ideálním dárkem pro vaše vlastní dítě, ale i na miminko či jinou příležitost pro miminka.

Stručně řečeno, dětská chodítka Befado 002P044 šedá jsou produktem, který splňuje nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti a nabízí miminkům pohodlí, které si zaslouží, a přitom šetří životní prostředí. Je výbornou volbou pro uvědomělé rodiče, kteří chtějí svým dětem poskytnout tu nejlepší péči již od prvních dnů života.

  • Charakter: nedostatek
  • Barva: Šedá
  • Typ spony: Další
  • Věk dítěte: 10 m+
  • Materiál: tkanina
  • sex: chlapci
  • Stav balení: Originál
  • Producentský kód: BM171987

Děkuji za přidání komentáře.

|