Befado niechodki 002P043 růžový

14,63 EUR

Dětské boty Befado 002P043 – perfektní první boty pro vaše miminko

Pro rodiče, kterým záleží na pohodlí a bezpečí svých dětí, jsou chodítka Befado 002P043 perfektním řešením. Tyto krásné růžové ponožkové boty jsou perfektní volbou pro nejmladší členy rodiny, kteří ještě neudělali první krůčky, ale potřebují vhodnou ochranu pro své jemné chodidla - zejména během výletů v kočárku nebo objevování světa z pohodlí domova. kokon.

Klíčovou vlastností chodítek Befado je jejich lehkost a jemnost, která umožňuje malým nožkám přirozený vývoj, bez zbytečné zátěže a tlaku. Díky flexibilní scarpetě bota perfektně padne na nožičku dítěte a zajišťuje pohodlí a volnost pohybu bez rizika uklouznutí. To je důležité zejména ve fázi, kdy dítě začíná experimentovat s pohybem, i když to ještě nedělá na vlastních nohách.

Protiskluzová podrážka je další výhodou chodítek Befado - zajištění stability a bezpečnosti je prioritou, když batole začíná dělat první pokusy s chůzí. Podrážka vyrobená z ekologického TPE materiálu je nejen bezpečná pro jemnou dětskou pokožku, ale je také recyklovatelná, což ocení ekologicky smýšlející rodiče.

Designéři Befado se postarali i o atraktivní vzhled dětských ponožek - okouzlující motiv zvířátek, který ponožku zdobí, jistě upoutá pozornost dítěte a vybízí je ke hře. Dětská chodítka se tak stávají nejen praktickou, ale i estetickou součástí dětského oblečení.

Tato dětská chodítka, vyráběná známou a respektovanou značkou Befado, jsou přizpůsobena specifickým potřebám nejmenších uživatelů. Růžová barva jim dodává dívčí charakter, zatímco materiál, ze kterého jsou vyrobeny - vysoce kvalitní látka - pečuje o jemnou pokožku dítěte.

Dětská chodítka Befado 002P043 jsou dodávána v originálním balení, což zaručuje, že se k vám produkt dostane neporušený. Jedná se o perfektní volbu jako dárek pro malou princeznu, kterou jistě ocení každý rodič, kterému záleží na zdraví a vývoji svého dítěte.

V kategorii "Dětské papuče" Befado představuje řešení určené pro miminka a jejich první dobrodružství na cestě k samostatnosti. Vyberte si dětské kočárky Befado a obklopte své dítě pohodlím, bezpečností a stylem od prvních dnů života.

  • Charakter: nedostatek
  • Barva: růžový
  • Materiál: tkanina
  • sex: dívky
  • Stav balení: Originál
  • Producentský kód: BM171992

Děkuji za přidání komentáře.

|