Befado niechodki 002P042 šedá

13,95 EUR

**Befado Niechodki 002P042 – Perfektní první „boty“ pro nejmenší**

Befado, renomovaný výrobce dětské obuvi, představuje řadu kojeneckých botiček model 002P042 v univerzální šedé barvě. Tyto lehké a praktické boty byly navrženy pro nejmenší uživatele, kteří očekávají pohodlí a ochranu před nepříznivými vnějšími faktory.

Dětská chodítka Befado jsou výjimečně pečlivě vyvinutý produkt, doporučený pro miminka, která chtějí objevovat svět, i když ještě nezkoušela chodit sama. Díky speciálně přizpůsobené, flexibilní formě ponožky s intuitivním nazouváním se batole cítí extrémně pohodlně, jako by se přímo dotýkalo jemné látky, s tím hlavním rozdílem, že nožičky dítěte jsou náležitě chráněny.

Protiskluzová podrážka, vyrobená z pružného TPE materiálu, zaručuje bezpečí miminka za všech podmínek - ať už při prohlídce domácího prostředí nebo při procházce v kočárku. Tento materiál je nejen bezpečný pro jemnou dětskou pokožku, ale také šetrný k životnímu prostředí, což znamená, že při nákupu dětských kočárků Befado pečujeme nejen o naše děti, ale také o budoucnost naší planety.

Designéři značky Befado myslí na to, že kromě praktických funkcí se vyplatí uspokojit i estetickou stránku dětské obuvi. Proto je model 002P042 ozdoben vtipným zvířecím motivem, který jistě upoutá pohled batolete a vykouzlí úsměv na tváři pečovatelů.

K výrobě chodítek Befado byly použity vysoce kvalitní materiály, které zajišťují odolnost výrobku bez rizika podráždění. Dětská chodítka jsou navíc univerzální i ergonomická – jsou perfektní pro chlapce i dívky.

Šedá barva bot z nich dělá elegantní a univerzální doplněk téměř každého dětského stylingu. Balení, ve kterém jsou chodítka Befado dodávána, je originální a pevné, což z nich dělá i perfektní nápad na praktický dárek pro rodiče malých průzkumníků.

Niechodki Befado 002P042 - pohodlí, bezpečnost a styl v jednom produktu, který bude doprovázet vaše dítě v prvních fázích dospívání.

  • Charakter: nedostatek
  • Barva: Šedá
  • Stav balení: Originál
  • Materiál: tkanina
  • sex: chlapci dívky
  • Typ spony: Další
  • Producentský kód: BM171995

Děkuji za přidání komentáře.

|