Befado niechodki 002P041 růžový

13,95 EUR

Dětské boty Befado 002P041 Růžová – první krok za krokem v pohodlném stylu

Vývoj dítěte je dobou fascinujících objevů, včetně těch, které se týkají prvních fází mobility. Pro nejmenší, kteří ještě neudělali první krůčky, ale už jsou aktivní a potřebují patřičnou ochranu svých malých nožiček, připravil polský výrobce obuvi Befado mimořádně praktický a atraktivní produkt - dětské botičky 002P041 v půvabné růžové barvě.

Dětská chodítka Befado určená především dívkám, lehká a vyrobená z materiálů šetrných k jemné pokožce miminek, jsou ideálním řešením pro různé příležitosti. Jsou perfektní na procházky v kočárku, vaše dítě je může nosit i doma nebo při rodinných návštěvách a přiblížit se tak k objevování světa po vlastních krůčcích.

Inovativní kombinace pružné ponožky s protiskluzovou podrážkou zajišťuje, že tato vycházková obuv nezatěžuje drobné chodidlo a zároveň mu poskytuje bezpečnou oporu a zabraňuje klouzání obuvi. Protiskluzový systém na podrážce zaručuje stabilitu a bezpečnost na hladkých površích, což rodiče ocení zejména při péči o své děti.

Flexibilní tvar bot Befado zajišťuje snadné přizpůsobení dětským nožičkám a vtipný, zvířecí motiv na ponožce jim dodává kouzlo a osobitost. Růžové okouzlující dětské kočárky potěší nejen děti, ale i jejich rodiče svým estetickým vzhledem a vysokou kvalitou zpracování.

Ekologické uvědomění výrobce je vidět na použití podešve z TPE materiálu, který je nejen bezpečný pro dítě, ale také ekologický a recyklovatelný. Tyto typy řešení nás přibližují k odpovědné módě a spotřebě a učí nás respektu k přírodě již od útlého věku.

Hračky pro miminka Befado 002P041 Pink jsou zabaleny v originálním balení, což z nich dělá perfektní dárek pro malou princeznu v prvních měsících života. Promyšlený design, kvalitní materiály, smysl pro detail a krásná růžová barva - to vše vytváří produkt, který uspokojí a udělá radost batoleti i jeho rodičům.

  • Charakter: nedostatek
  • Barva: růžový
  • Stav balení: Originál
  • Materiál: tkanina
  • sex: dívky
  • Producentský kód: BM171994

Děkuji za přidání komentáře.

|