Dětská obuv Befado 893Y093 černá

Produkt nedostupný ;(

Dětská obuv Befado 893Y093 je dokonalou nabídkou pro rodiče, kteří oceňují zdraví a pohodlí svých dětských nohou zejména při každodenních školních aktivitách. Prezentovaný model v klasické černé barvě je perfektní přezutí, která jistě splní školní standardy.

Výrobce Befado je již léta známý svou péčí o nejmladší nožky a model 893Y093 to opět potvrzuje. Boty jsou vyrobeny z vysoce kvalitních bavlněných látek, které zaručují výbornou cirkulaci vzduchu, což se promítá do hygienických a příjemných podmínek pro malé nožky i při mnohahodinovém vyučování nebo hraní o přestávkách.

Ergonomie je další předností bot Befado. Díky promyšlenému designu se tato obuv dokonale přizpůsobí tvaru dítěte, i když má obzvlášť úzká nebo malá chodidla. Přestože jsou boty černé, jejich design byl navržen tak, aby nohu opticky zmenšil, což je mezi dětmi i rodiči často velmi žádaný efekt.

Bezpečnost obuvi Befado je prioritou, proto má model 893Y093 certifikát „Zdravá noha“. To je znak, který potvrzuje, že boty jsou vyráběny s ohledem na zdravý vývoj a správné držení dětských nohou. A komfort navíc: názor ortopedů, kteří doporučují vybírat obuv této značky pro její zdraví prospěšné vlastnosti.

Z hlediska praktičnosti jsou stejně atraktivní boty Befado. Typ zapínání byl zvolen tak, aby zajistil snadné nazouvání a svlékání, což je důležité zejména pro mladší uživatele, kteří se teprve učí samostatnosti.

Suma sumárum, dětská obuv Befado 893Y093 je produkt, který v sobě spojuje všechny nejdůležitější vlastnosti pohodlné a zdravé dětské obuvi. Vyrobeno s důrazem na detail, univerzální černá barva a potvrzený názor specialistů z něj dělají vynikající volbu pro každé dítě, které tráví hodně času ve škole.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Znamení zdravé nohy
  • Barva: Černá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Další

Děkuji za přidání komentáře.

|