Boty na suchý zip Koala Bartek 71150 růžový šedá

Produkt nedostupný ;(

Pohodlí a bezpečnost nohou našich dětí jsou nesmírně důležité, zvláště v období intenzivního růstu a světa, který objevují. Boty na suchý zip Koala Bartek 71150 v odstínech růžové a šedé jsou perfektním řešením pro aktivní dívky, které oceňují styl i pohodlí.

Tento produkt, patřící do kategorie boty a kozačky, byl navržen pro mladé uživatele, jejichž chodidla se teprve vyvíjejí. Pevná pata zaručuje dostatečnou oporu hlezenního kloubu, což je klíčové pro správné držení těla a prevenci vývojových vad. Díky této ochraně kloubů svého dítěte mohou mít rodiče klid na duši s vědomím, že zvolili přípravek, který podporuje zdravý vývoj jejich dítěte.

Inovace jsou viditelné ve vnitřní vrstvě boty, kde je profilovaná stélka, která vytváří ideální prostředí pro chodidlo. Kožená stélka přispívá ke komfortu používání a hygieně díky svým přirozeným antibakteriálním vlastnostem a schopnosti absorbovat vlhkost, což zabraňuje nadměrnému pocení nohou.

Pozoruhodná je také protiskluzová a pružná podešev s výrazným vyřezáváním, která se přizpůsobuje pohybům nohy a zároveň zajišťuje jistou chůzi po různých površích. Systém zapínání na suchý zip je vynikajícím řešením, které umožňuje dětem samy obouvat a zouvat boty, což je důležitý prvek jejich samostatnosti a motorického rozvoje.

Design bot mísících růžové a šedé prvky jistě osloví malé parádnice, jsou funkčním i módním doplňkem dětského šatníku. Je třeba zdůraznit, že boty jsou určeny dívkám a jsou vyrobeny z vysoce kvalitní přírodní kůže.

Další výhodou pro rodiče je skutečnost, že zakoupené zboží je doručeno rychle a bez nákladů na dopravu, protože na boty Bartek se suchým zipem se vztahuje bezplatné doručení již do 1-2 pracovních dnů.

Výrobce Bartek je známý tím, že dbá na kvalitu a zdraví dětských nožiček a prezentovaný model 71150 tato očekávání bezesporu naplňuje a nabízí produkt, který spojuje styl, bezpečnost a komfort používání.

  • Charakter: jiný
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Profilovaná vložka Kožená stélka
  • Barva: růžový Šedá
  • Materiál: Přírodní kůže
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|
|