Balerínky pro dívky s mašlí Ren But 1466 růžové růžový

Produkt nedostupný ;(

Balerínky s mašlí Ren But 1466 růžové / plameňáky
Dívčí baletky jsou již několik let nejmódnější obuví pro každou dívku. V případě malých dětí je důležité, aby měla obuv tuhý podpatek - díky tomu chrání hlezenní kloub před zraněním způsobeným nesprávným umístěním chodidla na zem. Dětské lodičky by navíc měly mít pohodlné zapínání kolem kotníku na suchý zip - to rodičům značně usnadní sundání a nazutí obuvi na jemnou nožičku dítěte, a také povzbudit dítě, aby si obuv samo vyzkoušelo.
Boty Ren But obohacené o ionty stříbra splňují všechny požadavky rodičů a dětí, a to jak z hlediska pohodlí, zpracování, tak i vzhledu obuvi. Lodičky v jemné růžové barvě s motivy plameňáků a mašlí v přední části obuvi jsou vyrobeny z přírodní kůže, s pohodlnou protiskluzovou podrážkou s vysokou přilnavostí. Jejich tvarovaná stélka zase zabraňuje deformacím jemné dětské nohy, umožňuje pokožce volně dýchat a zajišťuje pohodlí při používání obuvi.

Krásné dívčí baletky mají krásnou mašličku. Malá holčička bude mít z těchto bot radost. Tuhý podpatek na patě je velkou výhodou těchto bot, protože se v nich noha cítí pohodlně. Boty jsou rafinovány stříbrnými ionty. Obuv je vyrobena z přírodní kůže. Je to velmi výhodné. Dětská noha se neunaví.

Děkuji za přidání komentáře.

|