American Club Baleríny amerického klubu červené

Produkt nedostupný ;(

Objevte pohodlí a styl s balerínky American Club v osvěžující červené barvě! Model 3008 je perfektní kombinací funkčnosti a módního designu a vytváří perfektní obuv pro vaše dítě pro každou příležitost.

Tyto rozkošné balerínky byly pečlivě navrženy s ohledem na rostoucí nohy dětí. Svršek vyrobený z nejkvalitnějšího syntetického materiálu je odolný a pružný, což zajišťuje pohodlí i při celodenním nošení. Intenzivní červená barva navíc přitahuje pozornost a dodává charakter každému stylu.

Výrobce American Club vždy klade důraz na pohodlí při používání, o čemž svědčí stélka lemovaná přírodní kůží, která byla anatomicky profilována tak, aby dokonale seděla tvaru dětského chodidla. Dobře navržená stélka je základem zdravého vývoje a podporuje správné postavení nohy při chůzi.

Bezpečnost při hraní zajišťuje podrážka z termokaučuku, která je zároveň pružná a odolná proti oděru, což je pro dětská dobrodružství klíčové. Velkou výhodou tohoto typu podešve je její přilnavost, která pomůže zabránit uklouznutí.

Zvláštností balerínků American Club je tuhý podpatek, který stabilizuje patu a zabraňuje jejímu pohybu, což je důležité zejména u dětské obuvi. Pohodlí nazouvání a zouvání zajišťuje praktický suchý zip, který umožňuje rychlé a snadné nastavení, ideálně vhodné pro malé ruce.

Balerínky American Club jsou nejen funkční, ale i stylovou elegancí pro malé slečny. V dětské kategorii jsou tyto balerínky výbornou volbou pro rodiče, kteří hledají obuv, která kombinuje pohodlí a atraktivní vzhled.

Vyberte si balerínky American Club model 3008 a dopřejte svému dítěti pohodlí a styl pro každou příležitost!

  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka Profilovaná vložka
  • Typ spony: Suchý zip
  • Barva: Červené

Děkuji za přidání komentáře.

|
Pěkný kontakt, výměna za jinou velikost perfektně zpracovaná - doporučuji :)